Mere el

Så fik vi lavet lidt mere el og jeg fik skåret nogle radiatorer i stykker så vi kunne bære dem ud, og endelig fik jeg hjælp af min far til at stable de store skiver fra træerne, det kan jeg sgu ikke selv. Alt er mega tungt, og så er jeg ikke engang færdig med at save i radiatorer idet savklingen til metal til bajonetsaven er ødelagt! Må få købt nogle flere og så håber jeg at jeg kan få dé sidste radiatorer ud selv. Også at fire dem ned fra loftet vha. et et reb som vi har gjort et par gange i dag,

Fremskridt med tegningerne

Har haft møde med Bruno i dag og man må sige at det er nogle super skitser han har fået lavet. Desværre ingen af dem i binært format, så derfor intet på siden endnu. Der skal lige justeres lidt endnu, men forhåbentlig er vi klar til at begynde at indhente tilbud fra håndværkere om 2 uger.

Familiefremvisning

Villads blev 5 år og hele familien var samlet. Og hvad var mere nærliggende end at vise sit “nye” hus frem! Nogle blev rystet i deres grundvolde, andre ville revse gulvplanker til deres brændeovn og andre igen blev vildt begejstrede og fik fremkaldt barndomsminder om egen opvækst. Fælles var dog at alle mente, der var god plads!

Første møde med arkitekten

Så havde vi første møde med arkitekten, min gode gymnasiekammerat Bruno, der hjælper os med dette meget store projekt. Vi var i huste for at tage nogle check opmålinger og fik I samme seance målt havens længde ud mod gaden og til den private vej til hhv 28 + 16 meter. Så må vi lige tænke over hvilket hegn vi skal have ud mod vejen, endnu engang.