Endelig en “fridag”

Endelig en fridag fra arbejdet som blev brugt i huset. Både Helle, Ronja og jeg var deroppe, men Ronja sov ikke så meget, så det var mest mine hænder der var fri.

I dag nående vi så i fællesskab at fjerne lidt mere tapet, rive køkkenet næsten helt ned og placere resterne i garagen med alt det andet der også skal på lossepladsen. Derudover nåede jeg at fælde et par halvstore træer og buske i haven. Nu ligger de så og flyder og skal choppes i mindre styker. Desværre er der problemer med kædebremsen på motorsaven, så alt arbejdet er gjort med fuchssvansen, men at save det hele i småstykker gider jeg ikke før motorsaven virker.

Endeligt fik jeg fjernet noget af hegnet ved indkørslen og var ved at brække både arme og ben da jeg gled på en meget glat bagtrappe.

Træfældning?

Helle viser skovbrugs-ekspert, der skal komme med tilbud på træfældning, stubfræsning mm. af flere af de store træer der er i haven.

Nedenfor kan de træer ses som vi ikke umiddelbart selv kan fælde

Nedbrydning fortsat

Det er ikke tid der er meget af, så det er kun fridage og weekender hvor der er lidt tid til nedbrydning mm. Villads og jeg har været i ejendommen 2-3 timer igen hvor jeg har flyttet alle tæpper ud i garagen og revet loftet ned i den mellemste stue, hvor det hang en lille smule. Det viser sig at der vist er en eller anden form for vandskade under hele kvistområdet. Alle disse loftsplader er også flyttet ud i garagen. Så nu er der endnu flere læs der skal køre på lossepladsen når sneen er væk og der er investeret penge i en trailer. Og så slipper jeg nok heller ikke for at hive lofter ned i de øvrige stuer, for er der skade ét sted, kan der jo også være det andre 🙁

Villads fik spillet på sin DSi, men han nød nok at der ikke var nogen der sagde han også skulle lave lidt andet end det!

Første møde med arkitekten

Så havde vi første møde med arkitekten, min gode gymnasiekammerat Bruno, der hjælper os med dette meget store projekt. Vi var i huste for at tage nogle check opmålinger og fik I samme seance målt havens længde ud mod gaden og til den private vej til hhv 28 + 16 meter. Så må vi lige tænke over hvilket hegn vi skal have ud mod vejen, endnu engang.

Arbejdet starter

Mens vi venter på at få holdt møde med arkitekten, spenderer jeg 2-3 timer i ejendommen, hvor jeg fjerner alle gulvtæpper, og starter på at fjerne lidt af det gamle tapet i den mellemste stue. Gulvtæpperne er i den første stue lagt oven på linoleum, der igen er oven på tynde træplader og herunder gemmer der en fint plankegulv sig. Endvidere Er gulvtæpperne på loftet så gamle at de nærmest pulveriserer ved fjernelsen.

Gulvtæpperne lader jeg ligge i de enkelte stuer og planen er at lægge dem ud i garagen og kører dem på lossepladsen engang når sneen er væk.

Synes faktisk at det er meget der er nået på den korte tid.