Endelig en “fridag”

Endelig en fridag fra arbejdet som blev brugt i huset. Både Helle, Ronja og jeg var deroppe, men Ronja sov ikke så meget, så det var mest mine hænder der var fri.

I dag nående vi så i fællesskab at fjerne lidt mere tapet, rive køkkenet næsten helt ned og placere resterne i garagen med alt det andet der også skal på lossepladsen. Derudover nåede jeg at fælde et par halvstore træer og buske i haven. Nu ligger de så og flyder og skal choppes i mindre styker. Desværre er der problemer med kædebremsen på motorsaven, så alt arbejdet er gjort med fuchssvansen, men at save det hele i småstykker gider jeg ikke før motorsaven virker.

Endeligt fik jeg fjernet noget af hegnet ved indkørslen og var ved at brække både arme og ben da jeg gled på en meget glat bagtrappe.

Skriv et svar