Tapetfjernelse færdig i 3 stuer og soveværelset

Så er tapeten mere eller mindre væk over det hele i de 3 stuen en suite samt i soveværelset mangler stadig lidt i gangen og på ydervæggene i køkkendet. Det må tages løbende.

Ronja sover typisk 2-3 timer fra omkring kl 9 når hun er med oppe ved huset. Det levner tid til en smule arbejde! Men det bliver stadig skønt når der engang kommer håndværkere, de kan nå noget mere!

Har endvidere haft besøg af taksator fra alm. brand (ejerskifteforsikring) i dag mhp. vurdering af vandindtrængen ved kvisten. Endnu vides ikke om etageadskillelsen har taget skade.

Deadline for udbud

Deadline for vores udbudsmateriale er i dag… Vi har kun fået et tilbud hjem hvor der mangler flere oplysninger… Andre er lidt sent ude men er igang med at regne på opgaven.

Sandkasse

Så er foråret vist endeligt kommet og den nyligt anskaffede sandkasse med tilhørende sand (til ungerne) er  sat op ved huset, og afprøvet.

Så gik påsken 2010

Der var 2 ting der fyldte denne påske, Helle’s mor er meget syg og døende, og så er der alt det andet med huset oveni.

Vedr huset så fik jeg lånt en trailer hos Teknidan og kørt flere store læs med affald til containerpladsen.

Derudover gik Niels Peter Brændeskov (www.traer.dk) igang med at fælde træer (dukkede pludseligt op før planlagt – dejligt) og min far og jeg gik igang med at flytte husets elforsyning fra loftet til kælderen (bl.a. skulle kablet graves ned) – Så nu er der kun ét strømudtag i hele huset. Godt at der findes forlængerledninger.

Ellers blev der fortsat fjernet lidt tapet … ved bl.a. Villads 🙂

Og jeg skal på barsel i 12 uger… og Helle tilbage på arbejde. Må se hvor meget tid der bliver til husarbejde.