Så er håndværkerne i gang

Blev ringet op af Ole fra JLF kl. 7.30 – Var her kl. 8.00 for at hente en nøgle til huset, og samtidig sagde han at han havde et par mand gående som ville gå i gang med nedbrydning af 1. salen allerede i dag 🙂 – Dejligt der endelig sker noget!

Nyt køkken

Efter at jeg gennem de sidste mange uger har siddet og designet køkken på IKEA’s hjemmeside og idet vi har været hos et større antal køkkenfirmaer i Kolding er vi endt med at ville have IKEA køkken, primært pga. prisen i forhold til hvad vi får.

Der havde været bedsteforældredag i børnehaven og mine forældre var efterfølgende på besøg til eftermiddagskaffe og min far og jeg skulle lave lidt mere el. Dette blev ikke til så meget gr. anderledes end forventet kabelføring.

I stedet overtalte vi mine forældre til at blive og passe børnene så vi kunne tage til IKEA og købe/bestille køkken idet det var næste sidste dag for deres tilbud med gavekort for 10% af det købte beløb.

Det lykkedes at få bestilt et køkken der kommer medio august, tror det bliver godt, også når man læser anmeldelser af IKEA’s gør det selv køkkener og sammeligninger med andre køkkener generelt. ANyway, det er hvad der er råd til nu, med alt det andet der skal laves.

Tegninger_køkken

Etageadskillelsen

Fik i dag splittet det sidste af området omkring kvisten ad. En bajotnetsav er et fantastisk stykke værktøj. Der ser heldigvis ikke ud til at være råd i etageadskillelsen. Men vand kommer der altså ind når det regner, så det bliver godt med et nyt tag mm.

Mere el

Så fik vi lavet lidt mere el og jeg fik skåret nogle radiatorer i stykker så vi kunne bære dem ud, og endelig fik jeg hjælp af min far til at stable de store skiver fra træerne, det kan jeg sgu ikke selv. Alt er mega tungt, og så er jeg ikke engang færdig med at save i radiatorer idet savklingen til metal til bajonetsaven er ødelagt! Må få købt nogle flere og så håber jeg at jeg kan få dé sidste radiatorer ud selv. Også at fire dem ned fra loftet vha. et et reb som vi har gjort et par gange i dag,

El arbejde fortsat

Så kom min far og jeg i gang med at trække rørføringer og indmuringsdåser til el i stueetagen. Trods det at vi har lånt en murfræser med støvsuger er der støv over alt, men vi fik nået en hel del.

Og vi fik også pillet nogle radiatorer ned med hjælp fra bajonetsaven. Hold kæft hvor er de tunge. Min far og jeg kan nærmest ikke løfte én radiator i den ene ende. 300kg for de største vil jeg tro.

Entreprisen

Entreprisen tilfalder

Jørgen Lund Frederiksen A/S
Essen 37, 6000 Kolding

Det er klart her jeg har den bedste fornemmelse, og der er fortsat én af de andre der mangler at komme med deres bud, hvilket jeg har meddelt at de ikke længere behøver.

Vi snupper alternativ 1, men med dannebrogsvinduer