Nyt køkken

Efter at jeg gennem de sidste mange uger har siddet og designet køkken på IKEA’s hjemmeside og idet vi har været hos et større antal køkkenfirmaer i Kolding er vi endt med at ville have IKEA køkken, primært pga. prisen i forhold til hvad vi får.

Der havde været bedsteforældredag i børnehaven og mine forældre var efterfølgende på besøg til eftermiddagskaffe og min far og jeg skulle lave lidt mere el. Dette blev ikke til så meget gr. anderledes end forventet kabelføring.

I stedet overtalte vi mine forældre til at blive og passe børnene så vi kunne tage til IKEA og købe/bestille køkken idet det var næste sidste dag for deres tilbud med gavekort for 10% af det købte beløb.

Det lykkedes at få bestilt et køkken der kommer medio august, tror det bliver godt, også når man læser anmeldelser af IKEA’s gør det selv køkkener og sammeligninger med andre køkkener generelt. ANyway, det er hvad der er råd til nu, med alt det andet der skal laves.

Tegninger_køkken