Husets “ansigt”

Bruno var med i huset i dag, brugte 2½ time ialt sammen (er ved at køre Ronja ind i institution), også en del af tiden sammen med Ole. En stor del af tiden gik med at snakke døre og vinduer, specielt hoveddøren, husets ansigt. Problemet med den hvide fyldningsdør er at en fabriksproduceret dør har sorte gummifuger på 4-5mm omkring hver fyldning. Dette er ikke særligt pænt, slet ikke når døren er hvid.

Efter længere ttids snak ender døren nok med at blive en fabriksproduceret fyldningsdør, som er hvid på indersiden, hvor gummifugerne ikke er så markante som på ydersiden, mens ydersiden af døren skal være af farven dodenkop (nty. ‘dødningehoved’, oversat fra lat. caput mortuum), navn på et brunviolet jernoxidpigment. – Samme farve skal kælderdøren så også være, og på den måde undgår vi at de sorte gummifuger bliver iøjnefaldende.

Ellers er stilladset helt oppe og vi fik set hvordan udsigten bliver fra det nye tagvindue.