Uoverskueligt

Godt der er andre på opgaven. Synes det kan virke en anelse uoverskueligt. Loftet er dog næsten helt ryddet nu. Der ligger en bunke rockwool der snart ryger ud og de er I fuld gang med at bryde ned i det kommende køkken. Dvs. alle elementer gulve og lofter er her næsten helt væk.

Det har vist sig at der trods det der er lukket for vandet i kælderen fortsat er vand i vandhane i den gamle bryggers ig gamle køkken. Gad vide hvor det vand kommer fra og hvem der betaler for det, og hvor længe det har været sådan.

Glæder mig til de måske i denne uge piller det gamle tag af, for så kan det være det snart begynder at gå den anden vej. Fremad!

Personligt har jeg været i huset næsten 3 timer hver formiddag mens jeg er ved at køre Ronja i institution. Det bliver mest til have arbejde og forhåbentlig er jeg snart færdig med at flytte alt træ til træbunken, og kan så få fordelt det sidste træflis ud i resten af haven.