Endnu en “fridag”

Havde egentlig planlagt at skulle have været i huset i 6-7 timer i dag, men Magnus og Ronja er syge så det blev kun til 2½ time, hvor motivationen egl. ikke var særligt god. Fik dog testes motorsaven hvor kædebremsen nu virker, og fjernet det ene af de træer jeg væltede sidst, så man igen kan komme ind i garagen. Derudover skar jeg stammerne lidt længere ned så de kan stubfræses når vores træfælder kommer.

Vi har fået ialt 3 tilbud på det samme stykke havearabejde, nemlig at fælde 5 træer, flishugning og opsavning til brænde. Inkl. stubfræsning. Tilbud spænder fra 17.000 til 27000 hvor de med det billigste ikke har set det der skal udføres andet end på fotos. Vi har derfor takket ja til det næstbedste tilbud på 22.000 og bedt vedkommende om at udføre lidt mere arbejde for den samme pris.

Bortset fra det hev jeg lofter ned i de sidste 2 stuer i dag, og det ser ikke ud til at der er flere skader.  Pladerne ligger nu bare i et par bunker inden døre, og skal snart ud i garagen der efterhånden er ved at være helt fyldt med affald til lossepladsen… så mon ikke den trailer snart skal købes. Huggede ellers lidt i de afskallende mure i kælderen og brugte en hel del energi på at tænke over om dette projekt mon ender som vi ønsker det, også til den ønskede pris … Det håber jeg!

Skriv et svar